Baerz & Co Luxury Homes member

Croon Makelaars is een gecertificeerd makelaarskantoor, gespecialiseerd in exclusieve woningen. U kunt vertrouwen op ons uitgebreide netwerk, onze ervaring en expertise in vastgoedzaken, en onze grote persoonlijke betrokkenheid. Echter, wij vinden dit niet voldoende. Om u beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij exclusief voor onze werkregio aangesloten bij het innovatieve, internationale marketingplatform Baerz & Co (www.baerz.com). Dit biedt u aanzienlijke voordelen.

Ons onderscheid in marketingstrategie is uniek. Bij de verkoop van uw woning schakelen wij talloze (inter)nationale verkoopkanalen in en gaan we verder waar Funda ophoudt. Ons kantoor is lid van Baerz & Co Luxury Homes, een internationaal platform dat exclusieve woningmakelaars met elkaar verbindt. Dit betekent een bundeling van krachten met tientallen andere high-end Baerz & Co woningmakelaars, een sterk (inter)nationaal netwerk, een uitgebreide en geavanceerde online marketingstrategie, grote persoonlijke betrokkenheid, een diepgaande kennis van de regionale markt, en meer dan gebruikelijke makelaarsdiensten.

Landelijke aanbod Baerz & Co

Neem contact op met ons kantoor voor meer informatie over het landelijke aanbod. Ook kunt u het landelijke Baerz & Co aanbod hier bekijken.