Verkoop

Het verkopen van uw huis is een bijzondere aangelegenheid, vaak heeft u een heel verleden en veel emotionele herinneringen aan uw woning. Het is belangrijk om uw huis zo te presenteren dat potentiële kopers deze mooie en bijzondere eigenschappen van uw huis ook herkennen en op waarde kunnen schatten.

Naast een professionele fotopresentatie waarbij wij u indien nodig kunnen helpen met de styling van uw huis, bieden wij ook de mogelijkheid om uw woning middels een film op internet te vertonen.

Nadat wij samen met u een reële verkoopprijs hebben bepaald, beginnen wij met het verzamelen van de benodigde gegevens voor de verkoop. Bij iedere bezichtiging zorgen wij dat er een uitgebreide verkoopbrochure is met zoveel mogelijk relevante informatie voor de koper.

Tijdens de verkoopperiode vinden wij een goede communicatie belangrijk, zowel naar u als naar de potentiële kopers toe. Regelmatig evalueren wij met u de verkoop en houden u te allen tijde op de hoogte.

Naast Funda en onze eigen website staan wij op vele andere relevante “huiszoeksites”. Verder zullen wij u voorzien van advies en tips over het vlot laten verlopen van de verkoop van uw huis.

Kortom wij zullen ons maximaal inzetten om de juiste koper voor uw huis te vinden.